Se sport bättre.

Nike har revolutionerat det atletiska sko- och sportmodet och varumärket har ett brett sortiment av produkter; från specialiserade träningsredskap och sportutrustning till skor, kläder och accessoarer. Nike finns till för att tjäna och inspirera atleten som finns i varje person och utvecklar produkter som möter och ofta överträffar förväntningarna. Nikes starka portfölj spänner över produktkategorier, geografiska områden, målgrupper och mediakanaler och är oöverträffad i sin bransch.

Nike Vision ger inspiration och innovation till idrottare genom sina glasögonkollektioner som är utformade för att män, kvinnor och barn ska kunna se sport på ett bättre sätt genom sin slogan ”SEE SPORT BETTER™”.

Proffs- och livstilsbågarna är utvecklade för varje sportkategori inom Nike med innovativa lösningar som plockar fram atleten som finns inom oss alla.

Solglasögon finns bland annat för löpning, träning, golf, baseboll och skateboarding medan den optiska kollektionen sträcker sig över flera aktiva livsstilsnivåer och innehåller bågar som är utformade med innovativa metaller och material så som Flexon, Vortex, titan och acetat.

NYCKELDETALJER: Kam Gångjärn, Ventilerad, Självjusterande Näsbrygga, Dämpande Luftfickor, Max Optik, Överlägsen Klarhet

NYCKELMATERIAL: Titan, Metall, Gummi, Acetat, Plast, Flexon, Vortex

Find the products here

www.nikevision.com